Andreas er Outdoor- festivalens nye direktør

Andreas Tang-Brock er første lønnede medarbejder i Outdoorfestivalens sekretariat i Ry. Han kommer med en stærk foreningsbaggrund og erfaring fra en bevægelsesfestival i København

31. maj 2019, 16.26

Andreas Tang-Brock (th.) er her fotografet ved Fiskerhytten sammen med Malte Jørgensen, der er projektleder for festivalens »Lille & Vild«-område.

RY Selskabet bag Outdoorfestivalen i Ry har op til sin femte udgave ansat sin første lønnede medarbejder.

Det er Andreas Tang-Brock, der har fået titlen af direktør. Han holder sammen med frivillige projektledere og styregruppen bag festivalen til i Fiskerhytten ved Rodelundvej.

Hytten ejes af Rye Nørreskov Gods, og Outdoorfestivalen har lejet sig ind i de smukke skovomgivelser med adgang til Gudensø.

Det var initiativtager til festivalen Isabel Morgenstern, som tog kontakt til Andreas Tang-Brock.

Han boede i Ry og var på det tidspunkt ledig.

- Jeg syntes, det var et spændende initiativ og blev i første omgang ansat i virksomhedspraktik, fortæller direktøren, som siden kom på en deltidskontrakt.

Indtil nu har festival-sekretariatet bestået af frivillig arbejdskraft og en ulønnet styregruppe, der blandt andet tæller Isabel Morgenstern, Erik Derdau, Bo Jørgensen og Flemming Dybbøl. I år har Outdoorfestivalen for første gang fået tilskud fra Skanderborg Kommune. Desuden har den indtægter fra en række sponsorer.

Læs også
Outdoorfestival i Ry: City-løb rykker ud i skoven
+Abonnement

Har festival-erfaring...