Andreas er Outdoor- festivalens nye direktør

Andreas Tang-Brock er første lønnede medarbejder i Outdoorfestivalens sekretariat i Ry. Han kommer med en stærk foreningsbaggrund og erfaring fra en bevægelsesfestival i København

Udgivet:31. maj 2019, 16.26

Læsetid:3 minutter

RY Selskabet bag Outdoorfestivalen i Ry har op til sin femte udgave ansat sin første lønnede medarbejder.

Det er Andreas Tang-Brock, der har fået titlen af direktør. Han holder sammen med frivillige projektledere og styregruppen bag festivalen til i Fiskerhytten ved Rodelundvej.

Hytten ejes af Rye Nørreskov Gods, og Outdoorfestivalen har lejet sig ind i de smukke skovomgivelser med adgang til Gudensø.

Det var initiativtager til festivalen Isabel Morgenstern, som tog kontakt til Andreas Tang-Brock.

Han boede i Ry og var på det tidspunkt ledig.

- Jeg syntes, det var et spændende initiativ og blev i første omgang ansat i virksomhedspraktik, fortæller direktøren, som siden kom på en deltidskontrakt.

Indtil nu har festival-sekretariatet bestået af frivillig arbejdskraft og en ulønnet styregruppe, der blandt andet tæller Isabel Morgenstern, Erik Derdau, Bo Jørgensen og Flemming Dybbøl. I år har Outdoorfestivalen for første gang fået tilskud fra Skanderborg Kommune. Desuden har den indtægter fra en række sponsorer.

Har festival-erfaring...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind