Stor ros til både Falck og Viborg Sygehus

Udgivet:07. februar 2023, 10.26

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen.

Af Per Bach-Pedersen. Ansvej 12 Silkeborg

1 måned siden

SUNDHED Jeg skulle have en større undersøgelse af min ene nyre, dette skulle ske på Viborg Sygehus begyndende klokken 07.10.

Jeg bliver hentet på Ansvej lidt i 06.00, og en god rutineret chauffør kører mig til Sygehuset. Han følger mig helt til afdelingen, sørger for indtjekning inden han forlader mig.

De tre trin jeg skal igennem inden prøverne kunne tages går bare slag i slag. Ingen vaklen.

Jeg bliver i første omgang lagt i en flot tosengsstue med eget lille tv over hver seng. Ingen naboforstyrrelse. Jeg kan se Danmarks storsejr over Ægypten i håndbold.

Desværre bliver damen ved siden af mig dårlig og må flyttes til en anden stue. Enestue i en times tid, så kommer endnu en dame ind. Hun bliver også dårlig. Så bliver jeg flyttet til øverste etage, med udsigt over Viborg. Flot skue!

Jeg sover dårligt, men da morgenen endelig kommer, bliver der spurgt, hvad vi vil have til morgenmad. Et helt menukort bliver læst op. Lige så godt som på charterferie.

Velsmagende og nydeligt anrettet. Både jeg og min nye makker er vældig tilfredse med service og måltid.

Lidt op ad formiddagen kommer lægen og siger, vi begge kan tage hjem. Jeg får ringet til Falck igen - der kommer en bil fra DanTaxa i stedet for Falck. Endnu en patient skal til Silkeborg, så der er næsten fuld hus.

God og sikker kørsel! En stor positiv undersøgelse er nu slut, og kun rekreation venter.

Tak for god behandling af både Falck og Viborg Sygehus!

Indlæser debat