Sol afløses af lidt regn

Vejrudsigten mandag lover først sol, siden lidt mere skyet vejr

28. september 2020, 06.38

Godmorgen til en skyet dag.

DMIS udsigt, der gælder til tirsdag morgen - Østjylland:

Først nogen sol, men efterhånden bliver det skyet fra sydøst og om eftermiddagen stedvis lidt regn. Temp mellem 15 og 20 grader og vinden bliver svag til jævn fra øst og sydøst. I aften og i nat skyet og stedvis lidt regn, men sidst på natten klarer det noget op fra sydøst. Temp. mellem 8 og 13 grader og svag til jævn vind omkring sydøst.

Midt- og Vestjylland:

Først nogen sol, men efterhånden bliver det skyet fra sydøst og om eftermiddagen stedvis lidt regn. Temp mellem 17 og 20 grader og vinden bliver let til frisk fra øst og sydøst. I aften og i nat skyet vejr og stedvis lidt regn. Temp. mellem 8 og 13 grader og svag til jævn vind fra syd og sydøst.

Nordjylland:

Først nogen eller en del sol, men efterhånden bliver det skyet fra sydøst og ud på eftermiddagen stedvis lidt regn. Temp mellem 16 og 20 grader og vinden bliver let til frisk fra øst og sydøst. I aften og i nat skyet vejr og stedvis lidt regn. Temp. mellem 10 og 13 grader og svag til jævn vind omkring sydøst.

Syd- og Sønderjylland:

Mest skyet og stedvis lidt regn. Temp mellem 15 og 20 grader og vinden bliver svag til jævn fra øst og sydøst. I aften og i nat skyet og stedivs lidt regn, men sidst på natten klarer det noget op fra sydøst. Temp. mellem 8 og 13 grader og svag til jævn vind fra syd og sydøst.