
Enormt potentiale: »Havets bacon« kan være med til at redde verden
Flere nye danske forskningsprojekter skal lette tangens vej fra havbund til middagstallerken, for marker under havets overflade er skånsomme for miljøet og giver nogle af klodens sundeste afgrøder - hvis vi altså vil spise dem
Læsetid:8 minutter
Danskerne spiser i gennemsnit et par gram tang om året, mens japanerne tygger sig igennem næsten fire kilo om året.
Går Peter Søndergaard Schmedes drøm i opfyldelse, kommer de danske middagsborde i fremtiden i langt højer...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind