Heldigt ingen kom noget til: Børn kastede træstub på bil

Mor og datter ramt af træstub, da de torsdag aften kørte under A26

Udgivet:28. juli 2017, 09.57

Læsetid:1 minut

Foto: Toke Hage

Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk
Adam Haff
Journalist| haff@midtjyllandsavis.dk

Journalist

Se artikler af Adam Haff

FÅRVANG En mor og hendes 16-årige datter fra Kjellerup fik en kæmpe forskrækkelse, da de torsdag ved 21.30 tiden kørte i bil på Thorsøvej under A26/Viborgvej i Fårvang.

Pluselig lød der et kæmpe drøn, da en træstub bankede mod bilens forrude. De så fire børn eller unge på en anslået alder af 13-16 år på en skråning ovenfor, hvorfra træstubben blev kastet. Børnene stak af, og efter lige at have sundet sig, forsøgte bilisterne forgæves at få fat på dem.

Sagen blev anmeldt til politiet, som betragter sagen med alvor.

- Heldigvis skete der ikke noget fysisk med bilisterne i denne situation. Men det gav dem et kæmpe chok. Og det er farligt, at kaste ting mod biler, siger politikommissær Bent Riber Nielsen, politiet i Silkeborg.

Sidste år skete der flere alvorlige ulykker i forbindelse med stenkast mod biler på blandt andet motorveje. Flere blev kvæstet, og en tysk kvinde blev dræbt. Overalt i landet var der gennem måneder meldinger om livstruende angreb på bilister. Også i Silkeborg var der farlige situationer.

Politiet vil meget gerne trenden til livs. Bent Riber Nielsen opfordrer de fire unge til at melde sig. Har man oplysninger i sagen vil politiet gerne have besked på telefon 114.

Moderen og datteren nåede at se, at de unge alle var klædt i hvide og mørke hættetrøjer.

Læs også
<span>Politiet:</span> Farligt kast med træstub opklares <span>Politiet:</span> Farligt kast med træstub opklares
Læs også:
Politiet: Farligt kast med træstub opklares