Nybyggeri på Mørksøvej: Lokale erhvervsfolk står bag boligprojekt

Fire lokale virksomhedsejere er gået sammen om investering i byggeri i Virklund

6. november 2020, 10.50

Indenfor den stiplede linje, som udgør det kommende boligområde, ses gårdhavehusene øverst og nederst punkthusene. Gårdhavehusene bliver bygget i en vinkel, mens punkthusene bliver i tre etager og med tagterrasser. Illustration: Laban Arkitekter

VIRKLUND Fire kendte aktører i det silkeborgensiske erhvervsliv er gået sammen om en investering i det kommende boligprojekt på Mørksøvej i Virklund.

De fire er Jeppe Dahl Andersen, som er administrerende direktør og ejer i Unico A/S i Virklund, Niels Backmann Dahl-Nielsen, der er indehaver af flere Kop & Kande-isenkrambutikker samt medejer i Maki A/S i Hårup og Done By Deer A/S i Grauballe, Ole Risbjerg, der er indehaver af bådforretningen Risbjerg i Knudlund, samt Anders Simonsen, der bor i Sejs-Svejbæk og driver Dansk Biotransport i Holstebro.

Investorerne har fået den lokale finasieringsmand Daniel Høj fra Sindico Finance og Business til at gennemføre boligprojektet for dem.

- Investorerne er relativt passive. Vi stiller dem et godt afkast i udsigt, stifter et selskab, køber grunden på Mørksøvej og realiserer boligprojektet, forklarer Daniel Høj.

Han tilbyder strategisk og finansiel rådgivning og hjælper i kraft af konceptet Sindico Ejendomme og Sindico Family Office blandt andet virksomhedsejere med at forvalte deres formue.

- Mange af dem vil gerne placere deres penge i ejendomme - ikke mindst på grund af bankernes negative renter, forklarer Daniel Høj.

Han blev selvstændig i starten af året med Sindico Finance og Business og ejer desuden 10 procent af koncernen Sindico Group, der tæller godt 60 mindre ejerdrevne selskaber.

Sindico Finance og Business har i dag fem medarbejdere udover Daniel Høj og har adresse i Ikast og desuden kontor i Silkeborg og i Hørsholm på Nordsjælland.

Læs også
Nyt boligprojekt på vej i Virklund: Nybyggeri tæt på skov bliver af høj kvalitet