Tak til Teresa Jørgensen og Viggo Thinggaard

3. juni 2020, 11.51

SYGEHUSET Det er en gammelkendt sandhed, at taler du ondt om andre, taler du ondt om dig selv.

I et hadefuldt og satirisk indlæg om Teresa Jørgensen fortæller Viggo Thinggaard sandheden om sig selv. Af indlægget fremgår det klart, at det for Viggo Thinggaard åbenbart er vigtigere at søge at mistænkeliggøre en person, der kæmper for Ulrich Fredberg og Silkeborg Sygehus, end selv at gøre noget positivt for sygehuset.

I valgkampen op til sidste folketingsvalg forsøgte socialdemokratiet at slå sig op på, at man ville kæmpe for at bevare Silkeborg Sygehus. Det har nu vist sig, at det for Viggo Thinggaard og andre socialdemokrater er vigtigere at stille sig solidariske med den regionsledelse, der har fyret Ulrich Fredberg, end det er at bakke op om den gode ledelse og funktion der gennem mange år har været på Silkeborg Sygehus.

Vi er rigtig mange, der er dødtrætte af partipolitisk fnidder og personforfølgelse, men for ikke selv at ende i skuffen, med dem der taler ondt om andre, vil jeg dog takke Viggo Thinggaard for, at vi med dit indlæg nu ikke kan være det mindste i tvivl om, hvordan socialdemokratiet prioriterer i Fredberg-sagen - det vil vi huske til næste valg.