Nyt medie: Byd velkommen til Dit Silkeborg

Midtjyllands Avis lancerer i dag et nyt digitalt lokalsite med udgangspunkt i Silkeborg by

13. oktober 2021, 10.59

Det nye Dit Silkeborg-site ser sådan ud.

SILKEBORG Midtjyllands Avis har fået et nyt medlem af mediehus-familien: Dit Silkeborg hedder det digitale site, der med udgangspunkt i Silkeborg giver dig udvalgte nyheder om og inspiration til din by - specielt med fokus på den yngre målgruppe.

Det nye lokalsite, som du finder på ditsilkeborg.dk, baserer sig på udvalgte artikler fra midtjyllandsavis.dk, hvor vi samtidig indbyder til større interaktion med dig som læser. Ud over det eksisterende indhold, der er valgt særligt ud til brugerne på ditsilkeborg.dk, vil vi lave nyt indhold med udgangspunkt i, hvad brugerne af sitet ønsker.

- Som supplement til vores kendte nyhedssites henvender vi os nu mere målrettet til den yngre målgruppe, som trods sparsom tid gerne vil vide mere om, hvad der sker helt tæt på dem, og hvilke lokale beslutninger der påvirker deres dagligdag, siger administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør Alex Nielsen.

Alle med abonnement på Midtjyllands Avis får automatisk adgang til Dit Silkeborg. Midtjyllands Avis vil med sitet henvende sig til jer, der trods en travl hverdag med uddannelse, job og familieliv vil have få, men udvalgte nyheder om og inspiration til jeres lokalområde.

Fokus på hvad der sker i byen

I arbejdet med at udvikle sitet har vi talt med jer silkeborgensere om, hvad I ønsker jer af et digitalt lokalsite. Netop ønsket om det helt nære har været gennemgående.

- Især viden om events, naturoplevelser og bylivsstof har mange nævnt, ligesom flere gerne vil møde helt almindelige mennesker i samme aldersgruppe som dem selv på sitet, hvis løsninger, valg og holdninger de kan blive inspireret af, siger produktredaktør Anna Bech Sørensen.

Journalist Mathias Mark Iversen står til daglig for Dit Silkeborg i samarbejde med resten af redaktionen.

- Det bliver mega spændende at komme i gang med sitet. Jeg glæder mig til at lave historier om og meget gerne med jer. Og hvis du har en historie, jeg kunne kaste mig over, så skriv til mig. Det kan være både stort og småt, siger han.

Indlæser debat...