Ny værkfører til Hammel-virksomhed

Brdr. Toft styrker organisationen

Udgivet:23. december 2022, 11.10

Læsetid:1 minut

Jan Vincent har en bred teknisk baggrund på traktorer, sprøjter og landbrugsmaskiner generelt - først som montør og de seneste år som værkfører.

3 måneder siden

JOBNYT: Brdr. Toft med base centralt i Hammel har pr. 1. december ansat Jan Vincent fra Galten som værkfører og eftermarkedsansvarlig.

Jan Vincent er et kendt ansigt i branchen og kommer fra en tilsvarende stilling hos Traktor & Høst i Hinnerup.

Brdr. Toft har vækstet de seneste år og har derfor set et behov for at styrke organisationen omkring eftermarkedsfunktionen. Jan Vincent får ansvar for serviceafdelingens indtil videre fem montører og reservedelslagerets to specialister.

Foruden ledelse af eftermarkedsfunktionen vil Jan Vincent stå for telefonsupport på firmaets produktprogram.

Brdr. Toft har drevet maskinforretning i over 50 år og er østjysk Kubota Full-line forhandler, samt forhandler af Deutz-Fahr.

Jan Vincent er 52 år gammel, han kommer oprindeligt fra Hinnerup men bor i dag i Galten.

Han har tre børn, som er flyttet hjemme fra. En pige på 20 år, som skal være soldat til februar i skive, en dreng på 22 år, der er under uddannelse i en Rema 1000, og en pige på 24 år, som bliver færdig som lærer til januar.

Jan Vincent bruger fritiden på løbeture i skoven og på vejene, og han er håndbold- hjælpetræner/holdleder på et herre Jyllandsserie hold. MTL