Virklund-dreng vil ikke hjem til Danmark endnu

Asger Sørensen sættes i forbindelse med Brøndby, men han håber på at fortsætte karrieren i udlandet

29. maj 2019, 10.27

Asger Sørensen har spillet de seneste to sæsoner i Jahn Regensburg. Foto: Ritzau Scanpix

Fodbold De seneste to sæsoner har Asger Sørensen været udlejet fra Salzburg til den tyske 2. Bundesligaklub Jahn Regensburg, og står det til den 22-årige Virklund-dreng, skal karrieren meget gerne fortsætte i udlandet.

Han har ellers i BT været sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, men det er ikke umiddelbart interessant for forsvarsspilleren.

- Nej, det er det egentligt ikke. Jeg vil som sagt helst undgå at skulle tilbage til Danmark nu. Det er meget federe i udlandet. Jeg har været ude i fem og et halvt år nu, og jeg har vænnet mig til det. Jeg håber, at jeg skal fortsætte i Salzburg eller måske blive i Tyskland, siger Sørensen til bold.dk.

Han har stadig et år tilbage af sin kontrakt med den østrigske storklub, som han dog ikke har hørt meget fra omkring hans fremtidsplaner.

Asger Sørensen har været glad for at spille de seneste to år i Tyskland.

- Jeg har været udlejet til Regensburg i to år nu, og jeg tror, jeg har spillet mellem 50 og 60 kampe (54 kampe, red.), så det har været alt det, jeg havde håbet på. Der er kampe på et højt niveau i 2. Bundesligaen, og der er mange tilskuere på stadion, så det er positivt, siger han til tipsbladet.dk.

Asger Sørensen skiftede i sin tid til Salzburg fra FC Midtjylland, der hentede ham i Silkeborg IF som ungdomsspiller.

Lige nu er han en del af U21-landsholdet, og han er stærkt inde i billedet til en plads i den endelige trup til sommerens U21-EM.

I denne uge er han og flere andre spillere en del af den samling, som landstræner Åge Hareide og U21-landstræner Niels Frederiksen kigger nærmere på.