Pas på billethajer: Udsolgt Adele-koncert i Boxen sælges til vild overpris

Nu udbydes billetter til den totalt udsolgte koncert med Adele i Boxen til vanvittige priser på nettet

Udgivet:10. december 2015, 07.06

Læsetid:1 minut

Foto: Colourbox

Elise Patricia Rasmussen

8 år siden

Billetterne til Adeles koncert i Boxen til foråret blev revet væk, da de blev frigivet klokken 10 fredag i sidste uge.

21 minutter over 10 sagde computeren nej, hvis man forsøgte at reservere to billetter, og godt ti minutter senere meldte MCH Herning Kongrescenter alt udsolgt. Senere har den officielle melding været, at alle billetter allerede var væk klokken 10:20.

Men det er åbenbart ikke alle de hurtige og heldige, der fik sikret sig en billet til den attraktive koncert, der selv vil ind og opleve Adele for fuld musik.

Nettet vrimler med billetter, som sælges til en pris, der lægger langt over de 895 kroner, de dyreste pladser kostede inklusiv gebyrer. Og det er ulovligt. Mens man gerne må sælge sine billetter videre til den samme pris, som man selv har givet, er det forbudt at tage overpris.

Kigger man på sitet viagogo.dk, tyder noget på, at det er billethajer og ikke fans, der har fortrudt, som er på spil. Her koster den billigste billet til koncerten i Boxen 1.594 kroner, mens den dyreste udbydes til svimlende 7.455 kroner.

MCH advarer på deres hjemmeside om, at købe billetter udenom de officielle salgssteder.

- Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Billetnet.dk, Livenation.dk, Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter samt via Fanclub forsalg på adele.com og songkick, skriver de.