Jysk har et godt tilbud til SIF-fans: Kom med til bronzefest i Brøndby

Silkeborg IF’s hovedsponsor har stablet en pakkeløsning på benene, der skal sikre mange medrejsende SIF-fans til sæsonens sidste kamp

Udgivet:18. maj 2022, 18.50

Læsetid:1 minut

Der bliver mange medrejsende SIF-fans på Brøndby Stadion. Foto: Martin Ballund

Af Redaktionen
sport@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD For første gang i 21 år skal SIF-spillerne have medaljer, når sæsonens sidste kamp spilles søndag klokken 17 i Brøndby, og alt tyder på, at der bliver massiv opbakning til gæsterne.

Takket være SIF's hovedsponsor, Jysk, er der nu en unik mulighed for at tage med til kampen.

- Verdens bedste hovedsponsor, Jysk, har simpelthen tilbudt at understøtte en tur, hvor SIF-fansene har mulighed for at komme med fanbusser til Brøndby for kun 50 kroner – og det endda inklusiv billet til kampen.

- Det er et fantastisk initiativ af Jysk, som de skal have stor ros for. Der er virkelig meget at fejre, så vi glæder os til at sende en rød-hvid karavane til Vestegnen for at »joine« de mange SIF-fans, der er baseret i det sjællandske. Det bliver en kæmpe fest, siger SIF-direktør Kent Madsen.

Billet til kampen skal købes til udebaneafsnittet på Brøndby Stadion. Dertil kommer altså mulighed for gratis bustransport tur-retur fra Silkeborg til Brøndby, som ligeledes sponsoreres af Jysk.

Der er sågar mulighed for at tilmelde sig en familiebus samt en afgang fra Aarhus med afgang klokken 12 fra busholdepladsen ved Valdemarsgade foran Scandinavian Center/Musikhuset. Booking af busbillet foregår via (men arrangeres ikke af) SIFosis' billetside.

Mere end 400 har allerede købt billet til kampen og/eller bustur via SIFosis eller Stoltheden, og de får – betalt af Jysk – refusion af differencen.

De, der i forvejen har købt og betalt billet til udebaneafsnittet via Brøndby IF’s billetsystem, kan som kompensation afhente en voucher til en øl/vand/stadionpølse til den kommende sæson på Jysk Park.

Der er afgang fra Jysk Park klokken 12 på søndag 22. maj. Tilbuddet gælder for op til 1500 SIF-fans. Der er sidste frist for tilmelding til busturene fredag klokken 12.

Indlæser debat