Radio-værter er blevet trimmet

Michelle Heder og Christoffer Josefsen fra Radio Silkeborg har i to måneder deltaget i et fitness-projekt, hvilket har givet et markant resultat

Udgivet:04. marts 2017, 15.00

Læsetid:1 minut

Michelle Heder har i to måneder rykket i maskiner og gået på diverse fitness-hold i Pro-Fitness. Det hårde arbejde har givet resultat, og hun fortsætter ufortrødent. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Brian Holst
Nyheds- og Silkeborgredaktør| holst@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG To kilo ren muskelmasse er fyldt på Christoffer Josefsens slanke krop, siden han og Michelle Heder for to måneder siden meldte sig til et fitness-projekt.

De to radioværter har svedt fire gange om ugen på diverse fitness-hold og i forskellige fitness-maskiner i Pro-Fitness på Århusbakken.

- Jeg er imponeret over, hvor meget jeg har gjort ved kroppen på to måneder. Jeg har taget to kilo på i rene muskler, hvilket har betydet, at jeg er blevet fire centimeter større om overarmene, fire centimeter større om brystkassen og tre centimeter større om lårene, fortæller 28-årige Christoffer Josefsen.

Muskler på Michelle

Han har primært haft til hensigt at bygge muskler på kroppen, mens 19-årige Michelle Heder har ønsket at tabe sig i vægt.

- Jeg har også taget to kilo muskler på, mens min fedtprocent er faldet med fem procent. Der er blevet flyttet rundt på nogle kilo. Desuden har jeg i alt tabt mig to kilo, hvilket jeg er rigtigt godt tilfreds med, fortæller Michelle Heder.

Hun arbejder - ligesom Christoffer - som vært på Radio Silkeborg, og de to værter har fået smag for at dyrke fitness.

- Vi fortsætter. Man skal tage i betragtning, at vi kun har dyrket fitness i to måneder. Det vil være ærgerligt at sætte det over styr nu. Desuden synes vi, det er sjovt. Det har været en oplevelse at finde ud af, hvor meget kroppen kan rykke sig på så kort tid. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er blevet stærkere og har lettere ved at bære og flytte tunge ting, konstaterer Christoffer Josefsen.

To kilo ren muskelmasse er fyldt på Christoffer Josefsen, siden han for to måneder siden begyndte at pumpe jern. Foto: Jakob Stigsen Andersen
Michelle Heder har tabt sig to kilo og ikke mindst fået flyttet rundt på nogle kilo. - Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er kommet i bedre form. Jeg puster ikke mere, når jeg tager trapperne, siger hun. Foto:Jakob Stigsen Andersen