Kjellerup-Claus slog mægtige Manchester United

Opdateret - Claus Therkildsen fra Kjellerup fik gigant-succes, da hans tropper fra FC Midtjyllands sendte Manchester United ud af UEFA Youth League

13. marts 2019, 17.13

Claus Therkildsen står her midt i billedet. Foto: Tom Laursen

Fodbold Den tidligere Kjellerup IF-træner Claus Therkildsen hentede onsdag eftermiddag karrierens største skalp

Foran over godt 6.000 tilskuere og 20 scouts og agenter fra flere europæiske klubber besejrede Therkildsens U19-talenter fra FC Midtjylland mægtige Manchester United med 3-1.

- Jeg må indrømme, at jeg havde ikke forberedt den tale, jeg lige har holdt for drengene, lød det fra Claus Therkildsen efter sejren.

- Men jeg synes bare, at vi spiller en pisseflot kamp. Vi sled i det og var presset tilbage, men vi kæmper hele tiden, og de kommer jo ikke til mange åbne chancer, påpeger træneren fra Kjellerup.

Kampens store oplevelse var Gustav Isaksens navn.

Den 17-årige kantspiller fra Roslev blev matchvinder med to scoringer.

- Mon ikke hans markedsværdi blev ganget med nogle stykker i dag, lød det fra Claus Therkildsen med et smil om dagens mand.

Gustav Isaksen var også godt tilfreds med både sin egen og holdets præstation i 3-1-sejren.

Første scoring skabte han på egen hånd med en solotur fra egen banehalvdel, men da han nærmede sig feltet, var topscorer Casper Tengstedt meget fri i venstre side.

- Han havde nok slået mig ihjel, hvis jeg ikke havde scoret, griner Gustav Isaksen, som huggede bolden hårdt og fladt ind ved højre stolpe.

- Det var en stor målmand (tjekkiske Matej Kovar, red.), så jeg vidste godt, at den skulle fladt ind ved stolperne, siger kantspilleren, som gentog opskriften med de flade afslutninger ved scoringen til 2-1.

Derimellem skulle der arbejdes hårdt defensivt, men det hjalp at mærke støtten fra tribunerne, hvor hele 6013 tilskuere havde taget plads.

- Det var virkelig fedt. Jeg gad godt spille i den her kulisse igen, men desværre skal vi på udebane i næste runde, siger Gustav Isaksen med henvisning til kvartfinalen på udebane mod FC Porto.

Hader Manchester United...