Bittert: Silkeborg-Voel mistede sejren til allersidst

Flot indsats af Voel-kvinderne, der var to sekunder fra sejren i Viborg

13. november 2019, 21.35

Jane Schumacher forlader banen i Viborg.

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel KFUM var to sekunder fra den helt store overraskelse på udebane mod rivalerne fra Viborg HK, men i en hektisk afslutning endte det 27-27, efter hjemmeholdet udlignede to sekunder før tid.

Dermed overvintrer Voel-holdet på sjettepladsen i ligaen.

Opgøret fik en urolig start, hvor især gæsterne brændte flere muligheder. Efter otte minutter var stillingen 3-2, og Voel-holdet havde svært ved at score uden den skadede playmaker Sofie Bæk. Kun Jane Schumacher og Helene Kindberg viste skarphed i den indledende fase, mens især den unge fløj Lea Hansen havde store udfordringer,

Efter små 18 minutter var hjemmeholdet foran med 10-6, og da den føring blev øget til 13-7, lignede det en tidlig afgørelse. Så trådte Jane Schumacher imidlertid igen i karakter, og kort efter var Viborg-føringen nede på to mål.

Efter pausen var billedet i første omgang det samme. Hjemmeholdet var foran med to-tre mål, men Voel-holdet hang på og blev hele tiden bedre - ikke mindst Filippa Idehn i målet, og ved 20-20 var det helt lige i Vibocold Arena.

Gæsterne havde imidlertid fået færten af en overraskelse og til stor frustration for hjemmepublikummet stod der pludselig 21-23 på måltavlen.

Med godt fem minutter igen fik Viborg udlignet til 24-24, mens Louise Ellebæk røg ud i to minutter, men Voel-holdet fortsatte med at bide fra sig og kom på 24-26 med to minutter igen. Det lugtede igen af en overraskelse, men Lea Hansen havde to dårlige aktioner i træk, og så stod der 26-26.

Rikke Iversen sendte imidlertid Voel i front, men i de allersidste sekunder udlignede Viborg til 27-27.