Katrine er Thorsøs bedste lærling

Automatiktekniker Katrine Mosbech Søndergaard fra Thorsø er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2019 uddeles fredag den 20. september i København

19. september 2019, 13.00

Det er 17. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge.

PRISUDDELING: Alle 25 modtagere af årets ML-Pris har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Katrine Mosbech Søndergaard fra Thorsø og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Katrine Mosbech Søndergaard har gået på Mercantec og været i lære hos Grundfos A/S. Hun er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden i fællesskab. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Katrine accepterer ikke status quo. Hun forsøger hver eneste dag at forbedre sine egne evner, opsøger selvstændigt viden og information. Det har også hjulpet hende til at blive en af de bedste nyuddannede automatikteknikere i Danmark.

Selv giver Katrine Mosbech Søndergaard følgende bud på, hvorfor netop hun er blevet indstillet og udvalgt til at modtage ML-Prisen:

- Jeg tænker, at det må være fordi firmaet ser mig som en god kollega, både fagligt og socialt. Og så har jeg nok også udviklet mig meget gennem uddannelsen, fordi jeg ikke har været bange for at kaste mig ud i opgaverne og spørge mine kollegaer til råds.

Foruden de dygtige nyuddannede svende er deres familier, mestre og faglærere også inviteret med til den store fejring, ligesom beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen også deltager i hyldesten af de 25 dygtige lærlinge fra hele landet.