Sæsonen er kort: Dette skal du drikke til asparges

Den danske aspargessæson er lige nu, og det gælder om at nyde de saftspændte, smagsintense stængler i den korte sæson, de har. Spørgsmålet er så, hvad man serverer til henholdsvis grønne og hvide asparges. Det får du Rasmus Palsgårds bud på her.

Udgivet:04. maj 2023, 13.28

Læsetid:5 minutter

Foråret er en vidunderlig tid. Efter de mange kolde, mørke måneder er der langt om længe sol og varme at suge til sig. Det betyder også, at planterigets mange delikatesser så småt begynder at blive høstmodne, og skal man...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind