SIF får ikke AGF'er nu - testspillere er sendt hjem

SIF har forsøgt at hente Stephan Petersen med det samme, men har fået nej

Udgivet:23. januar 2017, 11.45

Læsetid:1 minut

Silkeborg IFs Cheftræner Peter Sørensen.

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør

6 år siden

FODBOLD Der er glæde i Silkeborg IF over, at AGF's Stephan Petersen kommer til klubben til sommer, men manager Peter Sørensen ville gerne have ham allerede nu.

- Vi har prøvet at få Stephan før end til sommer, men umiddelbart kan det ikke lade sig gøre. Det er AGF, der bestemmer, for det er deres spiller indtil sommer, siger Peter Sørensen.

Han ser frem til samarbejdet med Stephan Petersen.

- Jeg er glad for at kunne arbejde med Stephan igen. Han spillede regelmæssigt under mig i AGF, siger Peter Sørensen.

Han har haft to spillere til test i sidste uge. Det er Hobros camerounske angriber Antole Abang, der er lejet i New York Red Bulls for resten af sæsonen, og den ghanesiske midtbanespiller Emmanuel Mensah. Begge har sagt farvel uden at få en kontrakt.

- Vi har sendt dem hjem. Det er gode spillere, men dem vi skal have ind, skal være bedre end det. Vi har de penge, der skal til, hvis vi finder den rigtige spiller, men jeg er bekymret for at bruge dem på spillere, der ikke er gode nok, siger Peter Sørensen.

SIF er blevet sat i forbindelse med den tidligere Lyngby- og Brøndby-spiller David Boysen. Desværre for SIF og de andre superligaklubber må Boysen først spille i superligaen igen efter sommerpausen, da han er noteret for en Europa League-kamp for Brøndby i juli.

- Vi har ikke givet tilbud til Boysen, som det er kommet frem. Men det er en spiller, der har et niveau, som gør ham interessant for mange superligaklubber, siger Peter Sørensen.