BSH bekræfter: Bagspiller ude hele sæsonen

William Bogojevic har sprunget korsbåndet og ventes ude hele sæsonen. Klubben håber, andre står klar til at tage over

Udgivet:16. august 2022, 08.29

Læsetid:2 minutter

William Bogojevic kommer ikke til at spille i denne sæson. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg går svækket ind til den nye ligasæson, der skydes i gang tirsdag 23. august med en pokalkamp i Kolding.

Den svenske venstreback William Bogojevic kom til skade under weekendens tur til Norge, og en scanning gav mandag den værst tænkelige besked, at det forreste korsbånd i det ene knæ er revet over.

- Det er trist, og det betyder sandsynligvis, at William er ude hele sæsonen, lyder det fra Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i BSH.

Han er især ked af det på bagspillerens vegne.

- Vi tænker først og fremmest på William. Det er utrolig synd for ham, at han har fået en alvorlig skade, konstaterer BSH-chefen, inden han slår fast:

- Vi har speciallæge Kasper Saxstrup tilknyttet, så vi har de bedste eksperter inde over. Nu skal der planlægges en operation, og derefter venter den lange, seje genoptræning. Vi vil støtte William, det bedste vi kan, så han kommer godt igennem det, siger Michael V. Knudsen,

For BSH-holdet er det en stor streg i regningen i forhold til den kommende sæson. Bogojevic scorede 173 gange i sidste sæson og var den næstmest scorende BSH’er.

- William var udset til at have en endnu større rolle. Han har et vindergen, og spillemæssigt har han fået en større rolle i den seneste tid. Vi havde forventet, at han skulle tage et nyt step op i år.

- Det er helt nyt for os, men det er klart, at det efterlader et hul. Men det giver også muligheden til andre spillere. Mads Kjeldgaard er heldigvis startet utrolig stærkt, og Emil Jessen har et stort potentiale, ligesom Ludvig Hallbäck får chancen.

- Men det sætter også vores træner på en ny opgave, hvor han skal sammensætte holdet på en ny måde - også i forhold til Europa Cup-kampen, der venter lige om hjørnet.

- Vi er glade for, at vi har en utrolig spændende trup, men der vil blive trukket større veksler på nogle spillere. Men vi kigger ind i det med god energi og tro på egne evner, siger Michael V. Knudsen.

Bjerringbro-Silkeborg har tidligere hentet spillere ind sent i sæsonen, men det er en svær øvelse. Både at finde spilleren og på grund af økonomien.

- Vi har dygtige spillere, der står klar, så det er ikke, fordi vi ikke har spillere. Vi bliver bare lidt smallere. Derfor er det svært at finde noget bedre, end det vi har. Og skal vi have noget på det niveau, er det heller ikke billigt. Vi holder selvfølgelig øje, men det hele skal hænge sammen, siger Michael V. Knudsen.

Indlæser debat

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere