Venligst svar klart, Annette Roed

22. april 2021, 12.37

SYGEHUSET Jeg har i mange år kæmpet for, at vores sygehus ikke skulle have fjernet den ene funktion efter den anden, som din partiformand Anders Kühnau sagde, var den politiserende administrations hensigt. Jeg har også, sammen med mange andre kæmpet for at få en anden administrativ ledelse i regionen, hvilket tusindvis af Silkeborgs borgere skrev under på sidste sommer.

Desværre er det dig og dine partifæller i Socialdemokratiet, der har haft flertallet i regionen og derved hovedansvaret for, at administrationen kommer med de mange nedskæringer, de manglende vedligeholdelser og de forsømte udbygninger af vores sygehus.

Du mangler fortsat at give os ET klart svar (ikke et politisk udenomssvar) på følgende simple spørgsmål om vores sygehus:

1. Vil du arbejde for at få gavlbyggeriet færdiggjort hurtigst muligt?

2. Finder du koncerndirektørens investeringsplan 2019-27, hvor der afsættes 0 kroner til sygehuset i Silkeborg og mere end 100 millionbeløb til alle andre sygehuse, er en hån mod silkeborgenserne?

3. Er du enig i, at koncerndirektionens håndteringen af lavdosis CT sagen (koncernskandalen) sandsynligvis har kostet lungekræftpatienter livet i Silkeborg?

4. Hospitalsledelsen i Hospitalsenhed Midt håndterede sagerne om bl.a. Børneafdelingen i Viborg og Diagnostisk Center i Silkeborg, på en måde, så medarbejderne har udtryk dyb mistillid til hospitalsledelsen og kun har villet tale med dem via advokat og mellemmand. En mistillid, der tydeligvis synes uoprettelig. Burde en så dårlig ledelse ikke have haft ansættelsesmæssige konsekvenser i respekt for medarbejderne?

5. Har du protesteret mod én eneste af nedskæringerne på sygehuset i Silkeborg?

JEG kan svare meget klart JA til samtlige spørgsmål. Kan DU? For hvis ikke du også kan svare JA, bliver det »op ad bakke« med tilliden til dig. Silkeborg har brug for politikere, der vil kæmpe for sygehusets udvikling og IKKE afvikling.

Indlæser debat...