Lidt tanker efter avislæsning i varmen

17. juli 2021, 08.00

SOMMERTANKER Tanker i sommervarmen efter avislæsning i flere dage med 30 gr. i skyggen.

Der står:«Deltag i debatten. Lokal debat prioriteres højt. Skriv kort.« Virkelig sorry. Pardon.

Drak mig mod til og faldt for fristelsen eller problemstillingen om de mange emner. Det kaldes i dagens Danmark: en udfordring.

Rute 26: Afgørelsen er truffet. Nævnt mange gange. Sikkert OK, men hvorfor så disse debatter, som bringer lokalplaner i tankerne. Ordnet og underskrevet af flertallet. Hvorefter markedet stedse er frit. Nye (lokalplaner) planer overlever, hyllet ind i dispensationer og silkepapir.

Nu ønskes natur, som ingen ved, hvad er. I hvert fald er intet defineret. Men ideen er god. Selvfølgelig skal man have naturparker, hvor natur er natur. Men så dør en hest eller andet af hungersnød, da naturmarken er hegnet. Dyrebeskyttelsen må vise sig, da vi lever i et civiliseret samfund. Der afsløres mulighed for at nogle har smidt foder ud - for en sikkerheds skyld. Fyh, så har mennesket jo igen blandet sig i naturen. Det må være slut. Er ikke efter aftalerne. Få ved, at naturen er en overlevelsesøvelse, som vi ikke ønsker at deltage i.

Jernbaneproblemet i Silkeborg med bomme ned flere gange i timen må løses. Et godt læserbrev 12.7. nævner, at banens tilstedeværelse på det sted er ingen naturlov. Måske skulle den tanke vendes et par gange før kassation. Bussen er opfundet. Trods alt er der noget, der hedder jysk fornuft til penge. Prøv at tænke ud af boksen. Ellers er jorden flad endnu.

Sygeplejerskestrejken: Vanvid. Selvfølgelig er de mere værd - meget mere -, hvilket alle både ved og kan se. Burde være løst for mange operationer og julevagter siden. Stjerneklart. Mette, grib nu ind og skab arbejdsglæde som social markør. Hvordan turde du røre ved minkene? Jeg spørger bare. Forventer selvfølgelig intet svar. Et regionsrådsmedlem mener også: vågn op i avisen d. 14.3. Sikke en stor venteliste vi frivilligt skaber, ved at afholde os fra sund fornuft. Og det er absolut ikke sygeplejerskernes skyld.

Kort: Der er hverken logik eller sund fornuft i flere og flere samfundsmæssige enkle spørgsmål.

Bureaukratiet og demokratiets bagside har overtaget dirigentstokken. Lad der blive ro på bagsmækken i vort dejlige demokratiske fædreland.

Hold da helt ferie.

Indlæser debat...