Tre gratis foredrag med Brugsforeningen Tryg

I løbet af efteråret inviterer Brugsforeningen Tryg til en række gratis foredrag om demokratiet, andelstanken og fremtiden

16. oktober 2020, 09.42

I løbet af efteråret kan du blandt andet opleve chefredaktør på Dagbladet Information Rune Lykkeberg, der holder foredrag i Udsigten 24. november. Foto: Tom Laursen

RY De kommende måneder kan du i Ry deltage i en række gratis foredrag arrangeret af Brugsforeningen Tryg.

De tre foredrag vil have fokus på demokrati, andelstanken og fremtiden.

- Med foredragsrækken hæver vi blikket og ser på os selv udefra. De tre foredragsholdere sætter vores brugsbevægelse og demokratiet i perspektiv, og det er nok meget sundt, siger Carsten Bank-Mikkelsen, der er formand for Brugsforeningen Tryg.

Pres på butiks- og foreningskultur

28. oktober sparker ekspert i deleøkonomi Claus Skytte serien i gang med et foredrag om andelsbevægelsen.

Efterfølgende gælder det Coops fremtid, når Verner Lynge 11. november stiller skarpt på dansk butiks- og foreningskultur under pres.

Til sidst runder Rune Lykkeberg, chefredaktør på Dagbladet Information, det hele af 24. november med et foredrag om, hvordan Vesten er i gang med at tabe sig selv.

Tilmelding til foredragene skal ske via Brugsforeningen Trygs hjemmeside, og formanden tilføjer, at der grundet corona-restriktioner desværre kun er 50 pladser til hvert foredrag.