12-tals-elever hos Spar i Grauballe

To unge mennesker er blevet udlært med flotte resultater

Udgivet:14. juni 2022, 07.52

Læsetid:1 minut

Camilla Guldhammer og Valdemar Frovin Elmose er naturligvis glade for deres flotte karakterer. Camilla fortsætter i butikken i Grauballe, mens Valdemar er klar til at søge nye udfordringer.

Michael Tversted Lundsgaard
Navneredaktør| mlunds@midtjyllandsavis.dk

UDLÆRT: Camilla Guldhammer og Valdemar Frovin Elmose, der er salgsassistentelever i Sparbutikken i Grauballe, har været til fagprøve, og begge fik topkarakteren 12.

Camilla Guldhammer er 26 år og kommer fra Silkeborg. Hun har tidligere uddannet sig til pædagog, men fik lyst til at prøve noget nyt.

- Hun mener nu at have fundet sit rette job, og hun fortsætter her i butikken. Det er vi rigtigt glade for, og det er jeg sikker på, at kunderne også er, siger Karsten Laursen, købmand i Spar i Grauballe.

På vej videre i livet

Valdemar Frovin Elmose er 20 år og opvokset i Grauballe. Han har arbejdet i butikken, siden han var 15 år. Efter tre år som ungarbejder kom han i lære som salgsassistent og er nu udlært.

- Han har været glad for sin tid her i butikken, men har også lyst og mod på nye udfordringer, da han har været i Spar-butikken hele sit arbejdsliv. Han er derfor på udkig efter en ny stilling i en anden butik eller et andet job inden for branchen, fortæller Karsten Laursen.

Både Camilla og Valdemar har udover deres almindelige salgassistentuddannelse taget en udvidet uddannelse i akademifaget salgsledelse, og her fik de også begge to et 12-tal.

- Vi er som virksomhed utroligt stolte af vores elever. Elevarbejdet er noget, vi prioriterer højt, både i spar og Dagrofa, som er den kæde jeg er medlem af. Men så sandelig også her i butikken. Så er det jo bare fedt, når tingene går op i en højere enhed. Vi har tidligere uddannet elever med gode karakterer, og vi har tidligere elever, som i dag arbejder som købmænd, eller butikchefer i branchen, lyder det fra købmand Karsten Laursen.

Indlæser debat