
Kendt ansigt i restaurationsbranchen i Silkeborg: »Jeg kan også blive salig af en omgang veltillavede frikadeller«
Martin Kærgaard har allerede mere erfaring end de fleste som sommelier, restaurantchef og kok i Silkeborg, selvom han først kan fejre sin 40 års fødselsdag Lørdag 18. marts. Og fremtiden er stadig fuld af drømme om at gå nye veje
Udgivet:16. marts 2023, 14.00
Læsetid:8 minutter
PORTRÆT: Når man spørger Martin Kærgaard, Virklund, hvem der har været hans forbilleder og rollemodeller, peger han på nogle af de store navne på den gastronomiske stjernehimmel.
Der er engelske Jamie Oliver for hans legende tilgang til madlavning og Giorgio Locatelli, Massimo B...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind