Forening til afvikling af Silkeborg ...

26. april 2019, 12.56

Foto: Jakob Stigsen Andersen

UDVIKLING Ikke noget at sige til, at både politikere og borgere i omkringliggende kommuner undrer sig såre.

Tænk, en gruppe borgere har dannet en forening til at imødegå udvikling i Silkeborg Kommune! Jeg havde hørt om det, men fik påskesilden i den gale hals, da det kunne læses, at det er en realitet. Det modsatte af udvikling er som bekendt afvikling. Så det er jo det, man vil i foreningen ...

Jeg undrer mig endnu mere, eftersom flere af medlemmerne er gode bekendte og som i tidens løb har været ganske aktive til iværksættelse og gennemførelse af initiativer, som skulle fastholde og tiltrække borgere her i kommunen. Det er lykkedes ganske godt. Mens man i de omkringliggende kommuner ser misundeligt til, både for det, der er hændt og for det, som prognoserne tilskriver, så skal der efter foreningens formål ske en opbremsning her i kommunen.

Er ganske klar over, at jeg vil blive imødegået med ordet afvikling, men det er det, foreningen står for.

Men kære Afviklings-Forening: det kommer ikke til at ske. Vi er heldigvis langt de fleste, der sammen med politikerne i Silkeborg Kommune, vil gøre det allerbedste for, at den positive trend fastholdes - til gavn for alle, både borgere, virksomheder og institutioner. Der skal naturligvis tages relevante hensyn. Det sørger man for gennem de politikere, der er valgt på demokratisk vis.

Og så er det stadig og heldigvis fortsat sådan her i Danmark, at det er op til hver enkelt, hvor man vil bosætte sig.