Debatduellen: Regattens konkurs - hvordan kommer vi videre?

I debatduellen inviteres to mennesker med modsatrettede meninger til at deltage i en aktuel debat. Har du et tip til næste debatduel? - så send gerne en mail med dit forslag til debat@midtjyllandsavis.dk

Udgivet:03. september 2022, 08.00

Læsetid:7 minutter

Regattaens konkurs: Hvordan kommer vi videre?

Emnet for dagens debatduel er Regattaen. Dagens debattører forholder sig konstruktivt til årets udgave af Regattafesten og kommer blandt andet med deres bud på, hvad der er den historiske byfests DNA. Og så ser de fremad mod næste Regatta; hvordan kommer vi videre?

Line Damgaard Lauritsen: Årets Regattafest havde stil

Line Damgaard Lauritsen er tidligere kommunalvalgs- og folketingskandidat (K). Hun er vokset op i Sejs-Svejbæk og bor i dag i Knudsgade i Sydbyen.

- Regatta er smil, sommer og en summende stemning. Det er selvfølgelig fyrværkeri. Det er oplevelser for kommunens borgere på tværs af generationer. Og så jeg må sige, trods det økonomiske resultat: Regatta 2022 havde st...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her