Ingen højtalere til Lars Larsens bisættelse

Bedemanden har luftet muligheden for, at der bliver sat højtalere op uden for kirken i dag til Lars Larsens begravelse. Men det kommer ikke til at ske, meddeler sognepræst Marie Ginnerup Vestergaard

22. august 2019, 10.20

SEJS-SVEJBÆK Det bliver ikke muligt at høre, hvad der foregår inde i kirken, hvis man står udenfor til Lars Larsens bisættelse i dag klokken 14.00.

Det oplyser sognepræst Marie Ginnerup Vestergaard.

Bedemand Gert Kristoffersen fra Resenbro Begravelsesforretning havde ellers luftet muligheden for, at der kunne komme højtalere op udenfor kirken.

- Men det kommer til at forløbe som en helt almindelig bisættelse. Og det indebærer ikke et højtaleranlæg udenfor, siger Marie Ginnerup Vestergaard.

Det er ellers meldt ud, at alle er velkomne til begravelsen. Marie Ginnerup Vestergaard påpeger dog, at man ikke skal forvente plads i kirken. Den er forbeholdt Lars Larsens venner, familie og forretningsforbindelser.

- Og så håber jeg, at folk har den pli og moral, der skal til. At man respekterer, at familien er i sorg og at man respekterer ligvognen, når den kører fra kirken. At man eksempelvis viser den sidste respekt ved at holde tilbage i bil, og hvis man kommer på cykel, må man også gerne standse, siger Marie Ginnerup Vestergaard, der ikke har en fornemmelse af, hvor mange mennesker der møder frem til Lars Larsen bisættelse.

Der vil blandt andre være parkeringsvagter på stedet til at guide bilisterne.

Der bliver ikke sat højtaleranlæg på til Lars Larsens bisættelse fra Sejs-Svejbæk i dag, torsdag, klokken 14.00. Foto: Sejs-Svejbæk Kirke