DET ER DIT VALG - KV21

Actioncard til børnepasning

13. oktober 2021, 13.18

PASNINGSTILBUD Forestil dig at du har fået søsat din kernefamilie i din drømmekommune Skanderborg, og når så »lille Smølf« skal ud og passes, så skal du og din familie pludselig køre fra den ene ende af kommunen til den anden, fordi man ift. børnepas- ning ikke har handlet med rettidig omhu.

Hverdagen i en børnefamilie med ekstra transport er et unødigt pres på både barn, samt mor og far - det er alt andet end sundt.

Det er almindelig sund fornuft at sikre pasning i nærområderne for en kommune i vækst, som gerne vil promovere sig som børnevenlig og tiltrække unge børnefamilier

Karina Kirk (NB)

I Nye Borgerlige vil vi arbejde for, at der bliver udarbejdet Actioncard til børnepasningsområdet, således at der på forhånd er udarbejdet og nedfældet præcise arbejdsgange, der sikrer etablering af pasningsmuligheder, når børnetallet stiger i bestemte områder, så vi derfor fremover kan være på forkant og ikke bagkant med pasningstilbud til børn i kommunen.

Det er almindelig sund fornuft at sikre pasning i nærområderne for en kommune i vækst, som gerne vil promovere sig som børnevenlig og tiltrække unge børnefamilier.

Indlæser debat...