Fra varme hænder til effektiv lagerstyring

18. juni 2021, 10.15

Det kom som en ren overraskelse for Nanna Krogh Andersen, at hun blev årets modtager af Lærlingeprisen 2021 for DI Silkeborg-Viborg. Overrækkelsen af prisen skete torsdag på virksomheden, hvor hun er i lære som lager- og logistikoperatør. Fra venstre er det borgmester i Viborg Kommune, Ulrik Wilbek, prismodtageren samt bestyrelsesmedlemmerne Niels Præstkær og Pia Grandelag fra DI Silkeborg-Viborg.

PRISUDDELING: Lærlingeprisen 2021 for DI Silkeborg-Viborg er netop blevet uddelt, og den gik til Nanna Krogh Andersen fra Stoholm ved Viborg.

Hun havde egentlig været i gang med grundforløbet på social- og sundhedsuddannelsen samt pædagogisk assistentuddannelse. Men i stedet blev det til en uddannelse som lager- og logistikoperatør, og for Nanna Krogh Andersen var det skifte så godt, at hun gerne slår et ekstra slag for faget over for andre unge, som kunne være interesserede i uddannelsen. Derfor har hun lavet en video fra sin arbejdsplads, F&H, så elever på grundforløbet på Uddannelsescenter Holstebro kan få et indtryk af, hvordan sådan et arbejde ser ud med en jævnaldrendes øjne. Derudover har Nanna Krogh Andersen fået masser ros fra sin arbejdsplads, hvor hun har vist sig som meget fagligt dygtig, ligesom hun er nysgerrig og proaktiv og i det hele taget er et smilende og imødekommende væsen. Så mange gode grunde til at årets pris skulle gå til Nanna Krogh Andersen, syntes bestyrelsen i DI Silkeborg-Viborg. mtL

Indlæser debat...