Kjød & Kul hæver den kulinariske udsigt

Steak-restauranten på havnen har brugt pandemien til at forfine det kendte Kjød & Kul-udtryk, men har også udviklet ny restaurant med spansk tapas

15. april 2021, 17.04

- Jeg tror de fleste får travlt, når vi først får lov at åbne. Det glæder jeg mig til. Det har været lidt som at være låst inde. Jeg har aldrig haft så meget fri i mine 25 professionelle år i restaurantionsbranchen - men samtidig aldrig haft så lidt at kunne gøre, siger Fredrik Frosthammer (siddende), indehaver af Kjød & Kul på havnen. Han har ansat Kenneth Toft, der får det daglige ansvar med at skabe gode oplevelser for kunderne i Kjød & Kul, der fremover serviceres på første sal. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Fem måneder er længe at gå uden arbejde.

Ikke mindst, når det, man til daglig beskæftiger sig med, er driften af egen restaurant, som det er tilfældet med Fredrik og Stine Frosthammer, der driver Restaurant Kjød & Kul ved havnen i Silkeborg.

- Det er frustrerende, og selv med hjælpepakker bliver man jo sat økonomisk tilbage, siger Fredrik...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben