Superprofessionelt på Silkeborg sygehus

16. september 2020, 12.18

Foto: Martin Ballund

OPERATION Nys hjemkommet fra Silkeborg Sygehus (véd godt, det hedder noget andet, som jeg ikke er glad for ...) efter en hofteoperation, der er gået utrolig godt. Seks timer efter indgrebet kunne jeg godt støttet af en prædikestol selv liste på toilettet, og gå uden støtte hen til sengen.

Jeg var dødbange på forhånd, har ikke før mødt kniven, men må rose det superprofessionelle personale, der gav 110% tryghed fra første færd. Alle var venlige og oplysende og medinddragende, så jeg ikke skulle »manipuleres« men blot informeres. »Vil du sove?«.... »Ja tak« .... »Jeg stikker lige her«....«, så er jeg forberedt og så videre. Og ikke mindst opringning dagen efter på en lørdag, om der var komplikationer eller spørgsmål. Rigtig flot.

Jeg er stolt af vores sygehus, som vi desværre har haft brug for i sammenlagt ca. 3 måneder gennem 44 år. Jeg mener, at personalet ligeledes kan være stolte af deres arbejdsplads og indsats til gavn for os, når vi får brug for det og kan møde ind med 100% tryghed for dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg er så tilfreds, at jeg har besluttet, at når den dag kommer, vil jeg donere alt det, der kan bruges (går meget ind for genbrug!). Jeg håber, det kan komme andre til gode en gang om forhåbentlig rigtig lang tid.