Politiet advarer: Kør forsigtigt torsdag morgen

Kør forsigtigt. Det kan stadig være svært at komme frem på de små veje, lyder det fra politiet

2. december 2021, 06.53

December blev indlet med manér, da den første sne faldt i Silkeborg i går. Foto: Martin Ballund

Efter at silkeborgenserne i nat har fået endnu mere sne, opfordrer Midt- og Vestjyllands politi til, at man torsdag morgen kører forsigtigt. De store veje er ryddet, men de små veje kan stadig være ufremkommelige. Det skriver de på Twitter.

Solrig torsdag

Vejret byder på en smule mere sne, men ellers sol. Det skriver DMI:

Østjylland:

I morgentimerne endnu stedvis lidt sne i den østligste del af regionen, ellers klarer det op med sol og mest tørt vejr. Temp. stiger til mellem frysepunktet og 2 graders varme, og let til frisk vind omkring nordvest, ved kystern først på dagen stedvis hård vind eller kuling. I aften og i nat måske lokale byger, der kan være vinterlige, men ellers mest tørt og flere steder klart vejr. Temp. falder til mellem frysepunktet og 5 graders frost. Svag til jævn vind omkring vest, ved kysterne stedvis frisk vind.

Midt- og Vestjylland:

Efterhånden sol, og risiko for enkelte slud- eller snebyger. Temp. stiger til mellem frysepunktet og 3 graders varme, og let til frisk vind fra nord og nordvest, ved Vestkysten i perioder op til hård vind. I aften og i nat byger hist og her, der kan være vinterlige, men også perioder med klart vejr. Temp. falder til mellem 3 graders frost og 3 graders varme. Svag til frisk vind fra nordvest og vest, ved Vestkysten op til hård vind.

Nordjylland:

Efterhånden sol, og temp. stiger til mellem frysepunktet og 2 graders varme. Vinden aftager og bliver let til frisk, mest fra nord og nordvest, ved kysterne først på dagen stedvis hård vind. I aften og i nat stedvis lidt sne, men ellers mest tørt og mange steder klart vejr. Temp. falder til mellem 3 og 8 graders frost, ved kysterne omkring frysepunktet. Svag til jævn vind fra nordvest og vest.

Syd- og Sønderjylland:

Det klarer efterhånden op med sol, og i løbet af dagen enkelte slud- eller snebyger. Temp. stiger til mellem 0 og 3 graders varme, og let til frisk vind omkring nordvest, ved kysterne først på dagen stedvis hård vind. I aften og i nat byger hist og her, der kan være vinterlige, men også perioder med klart vejr. Temp. mellem frysepunktet og 3 graders varme. Let til frisk vind fra nordvest og vest, ved Vadehavet og Vestkysten op til hård vind.

Indlæser debat