Jubilæum: En rejse med mange forandringer og nye muligheder

Kent Schmidt har været med i en god del af udviklingen til Bucher Municipal i Silkeborg, der er opstået efter en fusion mellem Hvidtved Larsen og Beam

1. juli 2020, 13.00

Kent Schmidt arbejder i After Sales afdelingen hos Bucher Municipal A/S i Silkeborg, hvor han tager sig af virksomhedens kunder i hele verden med kundesupport, reservedele og rådgivning i forbindelse med salget af fejebiler og slamsugere. Kent Schmidt er et velkendt og vellidt ansigt i virksomheden og den første, der kan fejre 25 års jubilæum under virksomhedens nuværende navn.

JUBILÆUM: Meget er sket siden de to forhenværende slamsuger- og fejemaskineproducenter, Hvidtved Larsen og Beam, blev etableret for mere end 100 og knap 50 år siden. Fra 1. maj 2020 er virksomhederne slået sammen til én, og med fortsat hovedsæde i Silkeborg hedder virksomheden i dag Bucher Municipal A/S. Med på den nye rejse følger en håndfuld dedikerede medarbejdere, hvor passionen for ingeniørarbejde, mekanik og kunder løber i årerne.

Én af de medarbejdere er Kent Schmidt, som i dag, onsdag 1. juli kan fejre 25 års jubilæum, idet han i 1995 blev ansat på lageret hos det forhenværende Beam i Them. Kent Schmidt kan dermed fejre 25 års jubilæum som den første under det nye navn, Bucher Municipal.

I Danmark producerer virksomheden i dag specialbiler - hvor specialfejebilerne så dagens lys i 1972. Siden dengang er der sket store ændringer i virksomheden, som for alvor tog fart i midt-90’erne, hvor Kent Schmidt i 1995 fik ansættelse og senere er blevet en del af kundesupporten.

Kent Schmidt ser frem til fortsat at være en del af rejsen for virksomheden:

- At vi nu er samlet som Bucher Municipal, er bare endnu et skridt på vejen mod fortsat succes. Jeg har været med om bord i mange år, og trods forskellige visioner og strategier for virksomheden gennem tiden, har vi altid været ekstremt ambitiøse på vores kunders vegne. Ikke to dage er ens, og med den nye fremtid får vi endnu flere ressourcer og nye muligheder - det glæder jeg mig til, siger han.

På arbejdspladsen er Kent Schmidt særligt glad for den daglige kundekontakt og det gode kollegaskab på tværs af organisationen. Den nye hverdag indebærer nemlig en større organisation med nye kolleger, nye procedurer samt nye produkter og services. Det betyder samtidig mere vidensdeling på tværs af afdelingerne, hvor nogle af kollegaerne har været ansat i 20, 30 og 40 år, hvilket er med til at give en god blanding af erfaringer.

Kent Schmidt bor i Them, hvor familie, venner og forskellige hobbyer fylder en stor del af fritiden. Kendetegnene for alle hobbyerne er den sportslige udfoldelse - både cykling og kajakroning bliver der brugt meget tid på - og ikke at forglemme motorcyklen, som han ofte tager nogle lange ture på rundt i Danmark. MTL