Silkeborg-Voel knuste svag modstander i generalprøven

Voel-kvinderne havde ingen problemer med at besejre norske Tertnes i den sidste test

Udgivet:16. august 2022, 16.03

Læsetid:1 minut

Eira Aune og Silkeborg-Voel vandt samtlige fem kampe i opstarten. Foto: Martin Ballund

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel gjorde kort proces i tirsdagens generalprøve mod norske Tertnes, der blev besejret med 41-27 i en glohed Jysk Arena.

Dermed fik de lokale ligakvinder en resultatmæssig perfekt optakt til pokalkampen i Ringkøbing onsdag 24. august, som markerer åbningen på den nye sæson.

Det var dog svært at tolke ret meget på baggrund af generalprøven mod Tertnes, der har små tre uger til sæsonstarten i den norske liga.

Modstanderen, der afværgede en truende nedrykning i sidste sæson, var aldrig i nærheden af at true Silkeborg-Voel. Hjemmeholdet løb ganske enkelt fra nordmændene og kom foran med 6-3 efter små fem minutters spil.

Føringen blev efterfølgende øget til 11-6, og selvom gæsterne kortvarigt fik bragt forspringet ned på fire mål, kunne Silkeborg-Voel gå til pause med en komfortabel føring på 20-13.

I begyndelsen af anden halvleg øgede Silkeborg-Voel til 23-13, og sejrens størrelse var det eneste ubesvarede spørgsmål. Da slutsignalet lød, viste måltavlen 41-27 i Voel-kvindernes favør.

Silkeborg-Voel har dermed gjort rent bord i opstarten, hvor Ringkøbing, Skanderborg, Fana og Romerike Ravens alle er blevet slået. De to sidstnævnte modstandere var ligeledes fra Norge.

Voel-holdet tager hul på ligaen tirsdag 30. august klokken 18.30 med en hjemmekamp mod Sønderjyske.

Indlæser debat

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere