50.000 kroner til børn og unge i Silkeborg

Broen Silkeborg modtager 50.000 kr. i donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden. Nu kan endnu flere børn og unge dyrke deres fritidsinteresser

Udgivet:24. juni 2022, 11.30

Læsetid:1 minut

Søren Knap, afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Silkeborg, overrakte pengene til Dorthe Nørgaard, der er formand for Broen Silkeborg.

DONATION: For mange er idræt, musik eller andre fritidsaktiviteter en del af hverdagen. Men for familier med trængte midler, kan det være svært at give børnene mulighed for det. Ofte er det fordi, at udstyr og kontingent er for dyrt. Det er et problem, som kan ende med, at børnene mistrives.

Broen Silkeborg er en af de frivillige foreninger, der forsøger at hjælpe børn og unge med at dyrke deres fritidsinteresser, og foreningen har netop modtaget en donation på 50.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden.

- Vi er utrolig stolte og glade for den støtte, vi endnu engang modtager fra fonden. Jeg, og de frivillige hos Broen i Silkeborg, brænder for at løfte opgaven for børn i udsatte positioner i lokalområdet og finder stor glæde i at se hvert enkelt barn lykkes, siger Dorthe Nørgaard, formand for Broen Silkeborg.

Søren Knap, afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Silkeborg, stod for overrækkelsen af donationen. Han har stor respekt for det arbejde, der udføres af Broen Silkeborg:

- Broen Silkeborg gør en kæmpe forskel for lokalsamfundet, og for at udsatte børn og unge kan trives og få vigtige sociale relationer gennem deres fritidsaktiviteter. De frivilliges arbejde er utrolig anerkendelsesværdigt, og det er derfor med stor glæde, at vi via EDC Poul Erik Bech Fonden endnu engang kan støtte dem, siger han.

På landsplan uddeles over en million kroner til Broen, og i 2021 hjalp Broen 4.967 børn og unge til en meningsfuld fritid i gode fællesskaber.

MTL

Indlæser debat