Det digitale bibliotek er virus-resistent

Bibliotekshylderne er støvede, og bøgerne står ensomt tilbage bag lukkede døre, men det digitale bibliotek lever i bedste velgående

26. marts 2020, 05.52

»Godmorgen. Kan du huske mig? Det er mig, der altid spørger efter ny litteratur eller klassikere, jeg ikke har læst endnu. I denne bekymrende tid kan du så anbefale mig eller hjælpe mig med at komme i gang med at bruge e-reolen? Jeg synes, det er svært. Vi er mange, der savner biblioteket.« Sådan lyder en af de mange henvendelser, Silkeborg Bibliotekerne dagligt modtager. - Denne henvendelse er et fantastisk eksempel på, hvor vigtigt det er, at vi fortsat er tilgængelige for alle, der ønsker at bruge Silkeborg Bibliotekerne, siger bibliotekschef Lars Bornæs. Foto: Jakob Stigsen Andersen.

SILKEBORG På Silkeborg Bibliotekernes efterhånden støvede hylder står bøger og materialer ensomt og venter på, at de igen må komme hjem til læseglade silkeborgensere. Man kan hverken hente eller aflevere bøger fysisk på bibliotekerne i Silkeborg, Them, Gjern og Kjellerup, men det digitale bibliotek er virus-resistent og lever i bedste velgående.

Hjemmelån hitter...