Belønningsmedalje til AVK-medarbejder

Udgivet:01. juni 2023, 10.27

Læsetid:1 minut

Arne Hjortshøj har i sit virke rejst meget og har besøgt de fleste AVK-selskaber rundt om i verden.

4 måneder siden

MEDALJE: Efter mere end 40 års tro tjeneste hos AVK i Galten er Arne Hjortshøj i forbindelse med sin pension den 31. marts blevet honoreret med den kongelige belønningsmedalje af dronning Margrethe.

Arne Hjortshøj blev ansat i AVK den 1. oktober 1982 som indkøber og fik til opgave at lede Indkøbsafdelingen samt opbygge en strategi for internationalt indkøb til den voksende gruppe af virksomheder i AVK-koncernen.

Han fik ligeledes til opgave at etablere indkøbskontor i Polen og senere i Kina og Indien. Samlet beskæftiger indkøbsafdelingen i dag cirka 45 medarbejdere, som refererede til Arne Hjortshøj.

Arne Hjortshøj har sat et stort aftryk i de afdelinger, han har været med til at opbygge. Afdelinger, der i dag omfatter logistik, kvalitet og indkøb. Derudover er han yderst respekteret og vellidt.

Da han begyndte i AVK var omsætningen på 32 millioner kroner - nu omsættes der for mere end 7 milliarder kroner i koncernen, »hvori Arne Hjortshøj har en stor aktie med sit bidrag til globaliseret indkøb,« som det lyder i en pressemeddelelse fra virksomheden.

Heri står endvidere: »Arne er også meget engageret og en vedholdende forhandler og problemløser, som besidder stor viden inden for støberiaktiviteter og fremstillingsprocesser.« MTL