Skæld ud til Pernille Blach Hansen

Udgivet:27. maj 2023, 07.40

Læsetid:2 minutter

Foto: Martin Ballund

Af Lene Piester. Byvej 1 Bryrup

4 måneder siden

KRITIK Stakkels regionsdirektør Pernille Blach Hansen, nu har hun fået skæld ud - og tillige af regionrådsformand Anders Kühnau, fordi hun ikke har behandlet indberetningerne til Whistleblower ordningen efter reglerne.

Nu må hun sige undskyld - og så er sagen slut - ifølge Anders Kühnau - nu stopper vi her.

Nej, det gør vi ikke!

Menneskeliv kan ikke gøres op i undskyldninger og »det er ikke os, det har vi ikke hørt noget om« - eller misforståelser fra andres side.

Det er ledelsen i regionen, der er noget i vejen med. Ledelsen fatter ikke, at det ikke kun er døde ting, sagen drejer sig om.

Det er syge mennesker, mennesker, som ikke bliver brystkræftopererede i tide, mave- tarmkræft-patienter, der ikke bliver behandlet, lungekræftpatienter, der ikke bliver tilbudt CT-lavdosis scanninger, der kan opdage kræft i tide, så folk kan nå at få det behandlet. Det er afskedigelse af dygtige folk der ved, hvordan syge folk skal behandles, benamputationer, der kunne være undgået - flugt af personale fra sygehusene. Det er ledelsen, der skal væk, og jeg fatter ikke, at det ikke er sket for længst.

At regionsrådet ikke vil fyre folk måske af familie- eller vennemæssige årsager - det kan vi ikke bruge til noget, og jeg fatter simpelthen ikke, at der efter al den kritik, der er fremkommet, at det ikke har fået både Kühnau, Blach Hansen og såmænd også Thomas Balle Kristensen til at tage deres gode tøj og gå. De er i den grad uønskede og ikke klædt på til de stillinger, de besidder.

Hvis regionsrådets medlemmer håber på et genvalg til næste valg, så klap nu hælene i, få de folk ud og vis os allesammen, at I både er voksne til jobbet, til at stole på - og vil os mennesker det bedste.