Mascot-direktør Michael Grosbøl: Nye muligheder på Jyllandsringen

12. marts 2019, 09.06

Sidste års samlede vinder af Mascot DTC Kasper H. Jensen kørte en tur til Pårup, hvor han hilste på administrerende direktør Michael Grosbøl. Foto: Mascot International

RESENBRO/PÅRUP Fire ud af syv 2019-løb i Danmarks førende bilsportsklasse - Danish Thundersport Championship (DTC) - skal køres i Resenbro.

FDM Jyllandsringen lægger asfalt til bilerne i juni, i september (dobbeltløb) og endelig i oktober, hvor finalen køres.

Mascot International er igen i år med som hovedsponsor for løbsserien, og Betina Engholm, afdelingschef hos FDM Jyllandsringen, glæder siger over samarbejdet.

- Det er med stor stolthed, at vi igen i år kan præsentere Mascot som hovedsponsor for DTC, som gennem 20 år har repræsenteret toppen af dansk motorsport og udklækket mange af de talenter, som i dag kører ude i verden, siger hun.

- Vi er beæret over, at Mascot vil være med i den udvikling - ikke blot i samarbejdet omkring Mascot DTC - men også omkring de nye faciliteter på FDM Jyllandsringen, siger Betina Engholm med henvisning til den igangværende modernisering på Skærbækvej.

Også Mascot-direktør Michael Grosbøl ser frem til DTC-sæsonpremieren i maj.

- Med de nye faciliteter får Jyllandsringen fornyede muligheder for at skabe fantastiske motorsportsoplevelser. Disse oplevelser vil vi meget gerne være med til at give landets motorsportsentusiaster, siger Mascot-direktøren

Michael Grosbøl fortæller, at samarbejdet omfatter både et sponsorat hos FDM Jyllandsringen samt hovedsponsoratet i Mascot DTC-løbsserien.