Mindeord: En silkeborgenser med glimt i øjet

Ingrid Nørgaard blev uddannet som ekspedient i dametøj i varehuset Peter Jessen i Silkeborg, og hun mødte såvel kunder som familie og venner og bekendte med humor og en frisk bemærkning. 26 september sov hun stille ind

Udgivet:01. oktober 2022, 08.00

Læsetid:2 minutter

Ingrid Nørgaard blev 87 år.

MINDEORD: På vegne af familien har Poul Nørgaard Mathiasen skrevet mindeord om sin hustru, Ingrid Nørgaard:

Ingrid blev født på Hostrupsgade 23 den 16. april 1935 og blev således 87 år gammel. Hun var datter af maler Henry Sørensen og hustru Johanne, født Bech. I ægteskabet var der desuden en søn ved navn Carl, som senere bosatte sig i Kolding.

Hun boede hele sit liv i Silkeborg, bortset fra et halvt år i vinteren 1958/59, hvor hun tog på højskole i Haslev på Sjælland. Her mødte hun sin senere ægtefælle Poul Nørgaard Mathiasen, som kom fra Næstved.

Ingrid blev uddannet som ekspedient i dametøj i varehuset Peter Jessen i Silkeborg. Også et ophold på Silkeborg Husholdningsskole (barnepleje) blev det til.

Et af de karaktertræk, som var kendetegnende for Ingrid, var hendes udprægede sans for humor. Det kom ofte til udtryk i form af en frisk bemærkning, dels i mødet med kunderne eller når hun traf bekendte på gågaden og især i samværet med familien.

Hun blev gift i Silkeborg kirke den 26. november 1960. Der kom to børn i ægteskabet, en søn Peter og en datter Anne. Familien boede først til leje på Zeltnersvej 4, 1. sal og flyttede senere i eget hus i Mariehøj Sogn.

Ingrid og Poul fejrede diamantbryllup for to år siden og boede senest 18 år i seniorbofællesskabet »Grønneparken« på Grønnegade.

Ingrid blev i de seneste par år ramt af en demens-sygdom og fik i stigende grad behov for hjemmehjælp.

Mandag den 26. september sov hun stille ind på Regionshospitalet i Viborg.

Æret været Ingrids minde.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Navne

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Seneste nyt

Se flere