DET ER DIT VALG - KV21

Drop valgplakaterne

21. oktober 2021, 12.31

FORÆLDET De ser forfærdelige ud, er en trussel mod sikkerheden i trafikken og påvirker miljøet unødvendigt ved anskaffelse og bortskaffelse.

Efter blot få uger på gader og stræder rives de tusindvis af valgplakater ned og smides ud.

Valgplakater er forældet i år 2021. Der er mange bedre alternativer, hvor man kan gøre opmærksom på sine mærkesager som politisk kandidat

Bent Vestergaard (S)

I afskaffelsesprocessen afbrændes valgplakaterne med tonsvis af CO2 som resultat. Derudover afgiver de utallige tilbagesiddende plaststrips mikroplast til omgivelserne i årevis efterfølgende.

Valgplakater er forældet i år 2021. Der er mange bedre alternativer, hvor man kan gøre opmærksom på sine mærkesager som politisk kandidat.

Jeg har personligt besluttet IKKE at benytte valgplakater, brochurer, flyers og andet, der kan skade miljøet i forbindelse med min valgkampagne.

Som byrådskandidat vil jeg gå forrest og vise modet til at gøre en forskel - særligt når det drejer sig om miljøet. Mine politiske mærkesager er let tilgængelige i digitale dagblade og på de sociale medier, hvor jeg desuden kan komme i direkte dialog med mine potentielle vælgere.

Hvis jeg kommer i byrådet uden brug af valgplakater, vil jeg arbejde for at Silkeborg Kommune bliver en valgplakatfri kommune allerede fra 2025.

Du er velkommen til at kontakte mig på valgmøder og de sociale medier, hvor vi kan diskutere politiske mærkesager og fremtiden for Silkeborg Kommune.

Det er op til dig og mig at gøre en forskel.

Når du står i stemmeboksen, så stem personligt, og lad os sammen sørge for at valgplakater hører fortiden til.

Indlæser debat