Jeg kan ikke gøre alle glade ...

Udgivet:13. november 2021, 08.00

Læsetid:1 minut

Af Poul Johansen Låsby. Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Skanderborg Kommune

SOLCELLER Jeg kan ikke som borgmester gøre alle glade udtalte Skanderborgs borgmester Frands Fischer i TV2 Østjylland i forbindelse med en debat om solcellerne ved Thorsminde, hvor både han og jeg deltog. Og jeg skal love for, at hverken borgmesteren, region eller folketing har gjort meget i de sidste 4 år, for at gøre os i den nordlige del af Skanderborg kommune glade.

Grusgrav, motorvej, jernbane uden stoppested, vindmøller og nu solceller kan vi godt få, men når det gælder velfærdsting som et plejecenter i centerbyen Låsby, kniber det gevaldigt.

Når så borgerne i Låsby og i Hårby tager sagen i egen hånd og støtter stærkt op om et friplejehjem truer centraliseringen også her. I form af et OK plejecenter i Ry, og et center i Skanderborg. Begge steder hvor kommunen selv har et plejecenter. Hvorfor ikke bakke op i om friplejehjemmene i Hårby og Låsby? Her er der stor folkelig opbakning, det er der ikke i Ry og Skanderborg.

Jeg og Dansk Folkeparti vil gerne gøre borgerne lidt gladere, derfor kæmper vi imod solcellerne og for friplejehjem i Hårby og Låsby.