Video: Simon Jakobsen med vigtigt budskab til byens unge

Tidligere SIF-spiller Simon Jakobsen taler til byens unge i video: »Bliv hjemme så vi kan få brudt smittekurven. Det er virkelig vigtigt«

23. marts 2020, 14.39

Simon Jakobsen opfordrer i en video byens unge til at blive hjemme: - Selvom du måske føler dig ung og usårlig, så er der risiko for at du kan smitte nogen, der ikke kan tåle at blive smittet med corona. Så bliv indenfor i dit eget og i din nære families selskab, så vi får brudt smittekurven. Det er virkelig vigtigt - for hele verden. Se videoen i bunden af artiklen. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Politiet, statsministeren og dronningen siger det: Vi skal blive hjemme.

Alligevel er det svært for nogen at forstå alvoren i budskabet.

Særligt Danmarks ungdom står for skud på sociale medier, hvor kendte danskere på skift opfordrer til at man bliver derhjemme - også i det gode vejr, hvor socialisering med vennerne frister ekstra meget.

Bezzerwizzer på Skype

Simon Jakobsen har på opfordring sendt os en video med en kærlig opfordring til byens unge om at blive hjemme.

Den tidligere SIF-spiller har også et par gode råd til, hvad man kan få tiden til at gå med derhjemme, og hvordan man kan hænge ud med vennerne - hver for sig:

- Kan du ikke kan undvære dine venner og veninder, så lad mig foreslå at du spiller et spil Bezzerwizzer over Skype med dem, lyder det blandt andet fra Simon Jakobsen.

Se videoen herunder.