Vi har kun det bedste at sige om Gødvad Plejecenter

Udgivet:06. december 2021, 12.56

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af Åge Jakobsen. Bredsigbakke Sorring

1 år siden

GØDVAD-SAGEN Lidt mere om Gødvad Plejecenter.

Der er i den senere tid skrevet meget om ældrepleje og mangel på samme. I den forbindelse har Gødvad Plejecenter været i fokus, desværre med en familie der har oplevet svigt. Nu er jeg ikke klar over om den lille solstrålehistorie, jeg vil fortælle, har fundet sted på samme afdeling.

Vi har alle i familien kun det bedste at sige om plejecentret, hvor Gretha til det sidste var meget glad for og tryg ved at være. Jeg håber, at alle der kommer i en lignende situation, vil få en ligeså god behandling, som vi fik
Åge Jakobsen

I oktober 2020 blev min hustru Gretha L. Jakobsen overført fra indlæggelse på Silkeborg sygehus, til en aflastning på den midlertidige afdeling på Gødvad plejecenter. Planen var at hun skulle komme til kræfter og derefter hjemsendes.

Desværre viste det sig hurtigt at hendes tilstand ikke kunne bedres, så jeg fik lov til at opholde mig sammen med hende hele døgnet i flere dage. Vi fik på alle måder en god og faglig behandling af alle stedets faggrupper. Vores familie og nogle nære venner kom skiftevis på besøg og blev også venligt modtaget af alle medarbejdere. Vi har alle i familien kun det bedste at sige om plejecentret, hvor Gretha til det sidste var meget glad for og tryg ved at være. Jeg håber, at alle der kommer i en lignende situation, vil få en ligeså god behandling, som vi fik.