Gravid Jada ramt af komplikationer og aflyser Fredagsrock

På lægernes anbefaling aflyser Jada alle sine koncerter i juni. Til Fredagsrock i Tivoli afløser Hugorm den gravide sangerinde.

Udgivet:07. juni 2023, 11.00

Læsetid:2 minutter

Jada lukkede sidste sommer Roskilde Festivals Orange Scene med sange som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again". (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

KØBENHAVN Den danske popstjerne Jada er i lykkelige omstændigheder og venter sit første barn.

Men for en uge siden blev Jada indlagt grundet komplikationer i graviditeten. Læger og jordemødre har gjort det klart for hende, at hun som følge af komplikationerne ikke skal ud og synge foreløbig.

Derfor må sangerinden aflyse alle koncerter i juni, herunder Fredagsrock i Tivoli, og alle kommende internationale shows.

- Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk, men er også enormt lettet over, at tingene er stabile og så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået, skriver Jada i en besked.

Takket være det har hun og den lille efterårsbaby, som hun venter, det stadig okay, skriver hun videre.

- Jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven, skriver Jada.

- Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen, lyder det fra hende.

Jada, der står bag hits som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again", skulle have optrådt på Plænen i Tivoli den 16. juni.

- Det vigtigste er at passe på sig selv og sit barn! Gode tanker herfra til Jada, og så håber vi at få Jada tilbage på Plænen en anden gang, siger Tivolis underholdningsprogramchef, Thor Feilberg, i pressemeddelelsen.

Det er lykkedes forlystelsesparken at finde en afløser for Jada, og som på grund af de pludselige omstændigheder kan optræde med kort varsel.

Trioen Hugorm, der har Simon Kvamm i front, træder ind på scenen på Plænen næste fredag i stedet for.

- Det er altid beklageligt, når nogen må aflyse - og særligt Jada, som i min bog virkelig har et seværdigt liveshow kørende. Men når det nu skal være, træder Hugorm med glæde til for at tjene og servicere de ærværdige Tivoli-gæster, der fortjener kun det bedste, siger Simon Kvamm i pressemeddelelsen.

- Vi glæder os og kommer sprængfyldte med energi og lyst til at lade vores musik flyde ud i alle hjørner af den gamle have.

/ritzau/

TV2 EchoPrisen Jada blev gift med sin gymnasiekæreste, Søren Damsbo-Svendsen, i Las Vegas sidste år. Nu skal parret være forældre. (Arkivfoto). Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Jelling Musikfestival Hugorm, der har Simon Kvamm i spidsen, erstatter Jada på Plænen i Tivoli. - Vi glæder os og kommer sprængfyldte med energi og lyst til at lade vores musik flyde ud i alle hjørner af den gamle have, siger frontmanden i en pressemeddelelse. (Arkivfoto). Helle Arensbak/Ritzau Scanpix