Tvilum-efterkommere sælger firma til erhvervsmand fra Varde

Tvilum-efterkommerne har ejet firmaet siden 1999

Udgivet:28. april 2022, 09.52

Læsetid:2 minutter

Gern Spejl er placeret i Sorring, hvor 22 medarbejdere har deres arbejdsgang. Foto: Gern Spejl

Simon Kjær Jensen
Journalist| skj@midtjyllandsavis.dk

Efterkommere af Tvilum-stifterne Egon og Lisse Kristiansen har solgt virksomheden Gern Spejl til Varde-erhvervsmanden Hans Christiansen og hans selskab Freeman Holding A/S.

- Gern Spejl har igennem de seneste år gennemgået en større udvikling af produktionskapaciteten og kerneprodukterne. Vi har derfor søgt efter den helt rigtige ejer for fremtiden, som har ambitioner om at vækste virksomheden gennem fortsat produkt-og markedsudvikling, udtaler Klaus Skovsen, der er direktør for Tvilum-efterkommernes selskab Kristiansen Properties A/S, der nu altså er lykkedes med at finde den rette køber.

- Det har vi fundet i Freeman Holding ApS med Hans Christiansen som ejer. Han har erfaring med det marked, Gern Spejl opererer i og er en dygtig erhvervsleder, tilføjer Klaus Skovsen.

Mange navneskift

Kristiansen Properties A/S har ejet Sorring-virksomheden siden 1999.

Den blev grundlagt for 50 år siden af en lokal håndværker under navnet »Gern Ruden«. Siden kom til til at hedde »Gern Glas«, før det for et par år siden skiftede navn til »Gern Spejl«, da virksomheden frasorterede glasproduktionen og satsede 100 procent på at producere spejlløsninger til bad- køkken- og møbelindustrien.

Gern Spejl tæller i dag 22 medarbejdere.

Bekendt med firmaet

Varde-erhvervsmanden Hans Christiansen, som køber Gern Spejl, har mange års erfaring med virksomhedsdrift på øverste ledelsesniveau.

Udover at være køber af Gern Glas tiltræder han nu som direktør i firmaet. Et firma, som han allerede kender fra sine tidligere beskæftigelser i branchen.

- Jeg kender Gern Spejl fra branchen. Det er en virksomhed med dygtige medarbejdere, sunde værdier fra familieejerskab gennem alle år og rigtig gode produkter af høj kvalitet, udtaler den nye ejer og direktør i meddelelsen.

Han har desuden store forhåbninger og ambitioner til fremtidens udvikling i firmaet.

- Der er opbygget en stor viden om både kunder og produkter, som er helt essentiel i det videre arbejde med at skabe yderligere vækst. Jeg ser rigtig gode muligheder for at brede forretningen ud. Både i forhold til produkter, markeder og kunder. Derfor glæder jeg mig til en fremtid i Gern Spejl, udtaler han.

Indlæser debat