Dropper pædagogikken og bliver selvstændig

Yvonne Theibel sagde farvel til det pædagogiske arbejde for i stedet at satse på tilværelse som selvstændig heilpraktiker

29. januar 2019, 17.06

- Helbredelse handler om at komme i balance igen. På samme måde som noget psykisk kan have bragt os ud af balance, kan forkert kost gøre det samme, siger heilpraktiker og almen praktiserende naturmediciner Yvonne Theibel, der har etableret sig som selvstændig i Skægkær. Foto: Peter Bruvik-Hansen

Silkeborg/Skægkær - Jeg kan ikke redde verden, og jeg kan ikke give garantier. Men som et sideløbende tilbud til det traditionelle sundhedssystem, kan jeg være med til at hjælpe folk til et bedre liv.

Ordene kommer fra Yvonne Theibel, der med base i Skægkær har skabt klinikken »Heilpraktik for sundhed«, hvor hun med udgangspunkt i heilpraktikens naturmedicin men med supplerende tilbud om massage, øreakupunktur og irisanalyse som diagnostisk redskab, behandler mennesker med en række sygdomme, som det traditionelle sundhedssystem kan have svært ved at få styr på.

Det drejer sig blandt andet om sklerose, crohns, colitis ulcerosa, leddegigt og psoreasis. Sygdomme, der går under fællesbetegnelsen autoimmune sygdomme, som er en betegnelse for tilstande, hvor kroppen angriber sit eget væv.

30 års personlig erfaring...