Lyserød Lørdag kom stærkt igen i Thorning

Tredobling i deltagerantallet og firedobling af resultatet. Thorning bakkede overvældende godt op om brystkræft-sagen

8. oktober 2018, 13.14

Mange havde lyst til at gå, cykle eller løbe, da der var Lyserød Lørdag i Thorning. Der var også 15 friske folk, som tog sig et spil krolf. Da dagen var omme, kunne arrangørerne sende knap 26.000 kroner videre til kræft-forskningen. Foto: Adam Haff

THORNING Efter en dukkert sidste år, hvor et elendigt vejr og et meget behersket fremmøde til Lyserød Lørdag, var det med nogen spænding, det arrangerende udvalg i år riggede an til nok en event til støtte for brystkræft-forskningen.

Men som i alle gode eventyr endte fortællingen aldeles anderledes positivt i år. 160 deltagere mod blot 50 sidste år. Og et resultat på 25.986,50 kroner - nærmest en firedobling af 2017-udkommet.

Det var konklusionen, da det 10 mand store Lyserød Lørdag-udvalg gjorde status over lørdagens arrangement:

- Det er gået helt fantastisk. Vi er så ovenud taknemmelige for, at så mange bakkede op om arrangementet. Det giver os virkelig energi til at klø på igen næste år, siger udvalgets talsperson, Irma Andreasen.

I år var markedsføringen bedre. Mange sponsorer bidrog med økonomisk støtte eller på anden vis. Så der kunne uddeles flyers og opsættes reklameskilte for eventen. Og så var der var mad og drikke at sælge i forsamlingshuset, der var rammen om dagen.

Et par frivillige fra friluftspillet trakterede grillen, og den lokale blomsterkunstner Oda Lind Jensen havde blomster-udsmykket forsamlingshusets borde rigtig flot.

Blomster-auktion...