
Brug kokkenes tips: Sådan bager du de bedste fastelavnsboller
Drømmer du om at bage fastelavnsboller? Uanset om du er til glasur eller syltetøj, giver to fagfolk dig her den bedste opskrift på den danske klassiker
Udgivet:19. januar 2023, 19.07
Læsetid:3 minutter
Tænderne løber næsten i vand, når du gennem bagerens ruder kan skimte lag på lag af lækre fastelavnsboller med creme i alle regnbuens farver.
Men du kan faktisk bage det skønne bagværk selv, fortæller Magnus Petterson, der er kok og indehaver...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind