To nye bestyrelsesmedlemmer til Silkeborg-virksomhed

15. september 2021, 10.45

Louise Andreasen vil i bestyrelsen bidrage med sine erfaringer i forhold til at opbygge og styrke en ny og ung eksportvirksomhed.,

JOBNYT: Louise Andreasen og Nina Dencker Nielsen er blevet valgt ind i bestyrelsen hos Danish Export Association i Lysbro.

Louise Andreasen har en baggrund som proceskemiingeniør og har hele sin karriere været i marine- og offshore-industrien. De seneste 13 år har hun været en del af Eltronic-koncernen og er i dag CEO for den selvstændige business-unit Eltronic FuelTech.

Nina Dencker Nielsen er business director i Rockwool Nordics og har det overordnede ansvar for salg af Rockwool stenuldsprodukter i Danmark. Hun kommer med mange års erfaring fra byggebranchen og en større dansk virksomhed, der har en ambition om at gå forrest, når det gælder bæredygtig omstilling, og som arbejder intensivt på udvikling af teknologi, der gør virksomheden uafhængig af fossil energi.

Samtidig med valget af de to nye medlemmer træder Poul Laursen, tidligere Teknikgruppen, og Niels Klagenberg, Crysberg, ud af bestyrelsen. MTL

Som en del af bestyrelsen vil Nina Dencker Nielsen bidrage med sin erfaring omkring muligheder og udfordringer i forbindelse med bæredygtig omstilling.

Indlæser debat...